Coaching

De Belbin Test

Rolloos van Berkenwoude biedt ook Belbin workshops aan. Download hieronder de Belbin test en bel of mail voor de uitwerking.

Belbin Teamrollen (Download PDF)

Sollicitatie Training

Leadership Coaching

Je wilt klankborden, reflecteren. En daarbij is discretie een absolute must. In uw positie is het vaak moeilijk om te klankborden en te reflecteren met mensen in uw professionele omgeving omdat er niet veel mensen op uw niveau zijn. Bij ons krijgt u discretie vanaf het moment dat u contact met ons opneemt.

Coaching in publieke rollen

In de media en politiek is het voor u belangrijk hoe u overkomt, inhoudelijk maar ook non-inhoudelijk. U kunt in alle discretie een beroep op ons doen voor het fijnstemmen van wat u reeds in huis hebt. Of het nu gaat om debattechniek, presentatietechniek, het afgeven van interviews of uw non-verbale communicatie. Altijd 100% discreet. En effectief.

Carrière Coaching
U staat op een punt in uw carrière en u denkt: wat nu? Dan is er Carrière Coaching. U komt erachter wat u werkelijk nodig hebt om nèt dat beetje extra in uzelf naar boven te halen. U stelt heldere doelen die werkelijk een beroep doen op uw motiverende drijfveren.

De Belbin Test
Rolloos Coaching Result biedt ook Belbin workshops aan. Download hieronder de Belbin test en bel of mail voor de uitwerking.

Belbin Teamrollen (Download PDF)

Sollicitatie Training

Copyrighted logo of Marcus Rolloos Coaching

Marcus Rolloos heeft de opleiding tot professioneel coach voltooid bij ICM in Utrecht. Deze opleiding wordt door de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches (NOBCO) erkend.